În perioada 21 – 29 septembrie 2019, Consiliul Școlar al Elevilor organizează sesiunea de înscriere a voluntarilor, membrii ai departamentului de voluntariat și resurse umane din cadrul structurii.
Înscrierea se face pe baza formularului de înscriere de mai jos, care va fi analizat de către membrii comisiei CȘE. Se vor puncta răspunsurile pe baza unui barem stabilit în prealabil, iar rezultatele vor fi anunțate public pe 30 septembrie.

 

Ca voluntar, vei avea următoarele atribuții:
– implicarea în activitățile extrașcolare organizate în liceu;
– prezentarea și contribuția la activitățile la care sunt invitați elevii Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga”.

 

NUMĂR LOCURI DISPONIBILE: 40

Formular înscriere - Departamentul de voluntariat și resurse umane

I. Date personale

II. Informații generale

Te rugăm să incluzi o scurtă descriere a activității, numărul persoanelor implicate, scopul/rezultatele (dacă e cazul) și organizatorul activității.
Se vor puncta doar formularele care au completă această rubrică!

III. Aptitudini și competențe personale

Te rugăm să fii sincer în alegerile pe care le bifezi, deoarece dacă ulterior oricare din membrii Consiliului Școlar al Elevilor vor constata că ceea ce ai declarat nu ți se potrivește în realitate, formularul de înscriere va fi anulat, iar asta va atrage după sine excluderea din departament, Îți mulțumim pentru înțelegere!

IV. Recomandări

Poți cere scrisori de recomandare din partea organizațiilor din care faci/ai făcut parte, a profesorilor tăi sau a coordonatorilor de activități de voluntariat. Acestea ne vor ajuta să ne facem o idee clară despre tine și îți oferă o șansă în plus să fii ales ca voluntar în cadrul departamentului.
Această rubrică nu este obligatorie, însă se punctează!

V. Propuneri de activități

Propune cel puțin o activitate. Rubrica este obligatorie și se vor puncta maxim 4 propuneri!

VI. Acord utilizare date cu caracter personal

În virtutea REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), Consiliul Școlar al Elevilor îşi asumă obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de tine.