Spectacolul „Zori de primăvară”, ediția a II-a

Miercurea aceasta, odată cu intrarea primăverii în simțiri, a avut loc cea de-a doua ediție a spectacolului caritabil „Zori de primăvară”. În acest an elevii Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani și-au propus să o ajute pe Mihaela, o tânără în vârstă de 29 de ani , ce luptă de 5 ani cu cancerul , fiind diagnosticată în acest moment cu două tumori grave.

Ediția a doua a spectacolului a avut loc în sala „Mihai Eminescu” din cadrul Hotelului Rapsodia. Voluntarii CȘE, alături de elevi de toate vârstele, de la grupele mici până la elevi de liceu, au încercat să ajute acest caz umanitar. Fiecare dintre aceștia au dat tot ce au avut mai bun, spre bucuria părinților lor și a celorlalte persoane prezente în sală.

Spectacolul a fost deschis de către corul liceului, coordonat de care domnul profesor inspector de muzică Laurențiu Palade.

Deoarece ziua mamei bate la ușă, elevi de grupa mică, până la cei din clasele a IV-a, au încercat să le facă o surpriză celei mai importante persoane din viața lor,  mama, printr-o serie de cântece precum “Scrisoarea mamei”, “Mama, doar mama” , “Poveste pentru mami” etc., unele dintre acestea însoțite și de dans. Toate acestea pentru a-și arăta iubirea pentru prea iubitele lor mame.

În tot acest timp voluntarii CȘE, alături de Răzvan Politic se asigurau că totul decurge ca la carte. Pe tot parcusul spectacolului au circulat prin sală urne dedicate donațiilor, donații ce vor fi de ajutor pentru cazul Mihaelei. Fiecare dintre dintre persoanele prezente a donat cât a putut, ajungându-se la suma de 2495 RON, gest ce poate părea nesemnificativ pentru unii, dar salvator pentru Mihaela. Fiecare dintre noi a ajutat la salvarea acesteia, fie prin simpla cumpărare a unui bilet, fie pintr-o donație, ori prin prezența pe scenă sau în cadrul echipei de voluntariat.

Foto: Bogdan Abanariti (© Biroul de Presă al Consiliului Școlar al Elevilor)

Autor: Codruț Rapciuc
redactor, Biroul de Presă al Consiliului Școlar al Elevilor

Leave a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.