Împreună pentru Nicoleta: haideți să salvăm o viață!

Nicoleta Borhan, o fetiță de 11 ani, care până acum câteva săptămâni a fost sănătoasă, voioasă, plină de energie, acum, din păcate, trece printr-o perioadă foarte grea datorită bolii cumplite de care suferă.

Tragedia familiei a început acum aproximativ o lună, când mama a depistat sânge în urină și dureri abdominale. În urma unei ecografii, s-a observat o formațiune în vezica urinară și au fost trimiși de urgență la spitalul Sf. Maria din Iași, unde, după mai multe investigații i s-a pus cumplitul diagnostic: RABDOMIOSARCOM EMBRIONAR BOTRIOID DE VEZICA URINARA (tumoră malignă la vezică și uretere).

Părinții au continuat investigațiile la spitalul Fundeni în București, unde din păcate s-a pus același diagnostic. După mai multe discuții, părintii au ales să înceapă tratamentul în străinătate, însă costurile pentru chimioterapie și radioterapie depășesc cu mult posibilitățile familiei – 40.000 EURO.

Părinții sunt disperați, nu vor să își piardă scumpa lor fetiță și ne imploră să îi ajutăm să strângă fondurile necesare!

Împreună putem salva o viață, de aceea, mâine, 9 noiembrie 2018, de la ora 16, în cadrul Spectacolului Trupei de teatru a școlii, ALTER, Consiliul Școlar al Elevilor va organiza o strângere de fonduri pentru Nicoleta. Vă invităm să ne fiți alături la Casa Tineretului, pentru că din puținul nostru, o putem ajuta pe fetiță să treacă peste aceste momente dificile. 

În afara spectacolului, puteți ajuta donând în unul din următoarele conturi, specificând numele BORHAN NICOLETA:

Denumire entitate:  Asociația “SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont EURO: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.